Coleslaw med spidskål, gulerod & forårsløg

img_0571

Coleslaw er jo en helt kanon opfindelse til flere retter, så her får i den version som vi foretrækker:

Dressing:
1 spk. Sennep (stærk, gerne Dijon)
1 dl. Mayonnaise (vi bruger normalt salt mayo fra Kraft)
1/4 dl. Creme Fraiche (6% arla, kan gå an)
1/2 lemon, presset
2 spk. balsamico rød
2 spk. sukker eller honning

Blandes i en skål, og stilles i køleren hvis der er tid ca. 1 time…

Alt det andet:-)
1 Spidskål hoved
1 stor håndfuld forårsløg (3-4 løg som er snittet i passende stykker)
3-4 gulerødder

Skæres op og hakkes til små passende stykker…

Når hele molevitten skal blandes bruger jeg normalt en plastic pose (fødevare godkendt-) hvor det hele kommes i og jeg lukker den af i toppen, så der er masser af luft indeni… Det gør det supernemt at mikse indholdet fuldstændigt i den halv fyldte “badebold”….

Herefter i køleren i et par timer inden den skal bruges… det bliver helt klart bedre at at stå, og man slipper for at stå og rode med det inden gæsterne kommer…

Over’n’out

/HeO

Skriv et svar